magnified healing behandeling®

 

 

Magnified Healing contactbehandeling bestaat 2 delen

 

Het eerste gedeelte "de eerste fase" wordt staande gegeven en je doet aktief mee.  We gaan het zenuwstels herbedraden en verbinden, scannen en helen van het lichaam, stimuleren van calcium in de ruggegraat en brengen van de chakra's in balans, daarnaast helen we karma en bereiden je voor op Ascension. De energie die vrijkomt tijdens deze helaing wordt naar het Violette Vuur gebracht om getransmuteerd te worden. 

 

Tijdens een korte pauze delen wat we ervaren hebben.

 

Bij het tweede gedeelte "de derde fase" mag je lekker ontspannen zitten, tijdens de healing maak ik gebruik van de Brede Straal en de Laser Straal, waarmee ik heal/scan. 

 

De Brede Straal gebruik ik om alle stelsels van het fysieke lichaam (zenuw, lymfatisch bloedsomloop, ademhaling, hormonaal, skelet, spieren enz.) alsmede alle cellen, electronen te zuiveren, te transmuterend en opnieuw te samenstellen.


Met Laser Straal kunnen woekeringen,infecties en littekenweefsel geheald worden, vult ook het fysieke stelsel met volmaaktheid,evenals de aura lagen. 

 

 

Magnified Healing afstandshealing

 

Afstandshealing het woord zegt het al sturen van healingsenergie op afstand. Tijd en ruimte vormen geen beperking voor het sturen van de healingsenergie en het werkt net als een healing die één op één gegeven wordt in dezelfde ruimte. De afstand groot of klein dat maakt voor het sturen van healingsenergie niets uit.

 

Je kunt een afstandshealing via email, Whatsapp 0611806282, Telegram (@Labadoet) of Messenger (@Labadoet) aanvragen, ik heb daarvoor de volgende gegevens van je nodig:

  • Je naam (voor- en achternaam);
  • Je woonplaats;
  • Een selfie via Whatsapp 0611806282 of via Telegram (@Labadoet).
  • Korte omschrijving van de vraag of het probleem;

 

Je ontvangt dan van mij een bericht terug met daarin een voorstel voor het tijdstip van de healing en de betalingsgegevens. De betaling is altijd vooraf.

 

Een afstandshealing zelf duurt ongeveer 20-30 minuten en kost € 25,00 incl. BTW

.

Als je een afspraak hebt gemaakt voor een afstandshealing, vraag ik je om minimaal 5 minuten voor het afgesproken tijdstip ergens rustig te gaan zitten of liggen waar je niet gestoord zult worden.

 

Na afloop stuur ik je een berichtje met mijn bevindingen (kan ook zijn dat ik niets gevoeld of ervaren heb en ook dat is ok) Uiteraard ben ik benieuwd hoe jij de afstandshealing ervaren hebt en of je naar aanleiding van de healing nog vragen hebt over de gegeven afstandshealing.