over Praktijk labadoet

 

 

Praktijk Labawatte?

 

Ja, je leest het goed Labadoet, maar waar komt de naam vandaan?

 

Bij mijn oma, "Labadoetje" was haar koosnaampje voor mij, in de zoektocht naar een goede naam voor mijn praktijk bleef de naam Labadoetje naar voren komen. Maar omdat Labadoetje inmiddels volwassen geworden is, gebruik ik voor mijn praktijk de naam Labadoet, het heeft verder geen betekenis,  dan de liefde van mijn oma voor mij en die van mij voor haar.

 

Maar wie is dan Praktijk Labadoet? Ik Ben Lioba Eagle Turtle Woman, 55 jaar jong.

 

In 2005 ben ik begonnen bij Dutch Bodywork Academy, met cursus Stoelshiatsu, gevolgd door opleidingen Voetreflexologie, Klassieke Massage, Segmentale Massagetherapie en Shiatsu Ryoho. Daarnaast ben ik Magnified Healing Master Teacher & 3e fase Licht Healer & Teacher, Shamballa Basic Healer & Teacher en Shamballa 13D-healer en Reiki Master Healer & Teacher.

 

Na jaren als secretaresse gewerkt te hebben, ben ik gaan doen waar mijn hart ligt, werken met mensen. Sinds 2005 werk ik al als energetisch therapeut.  Ik heb inmiddels de nodige na- en bijscholingen gevolgd om mijn kennis up-to-date te houden en uit te breiden.  Zodat ik iedereen die geïnteresseerd is, verder op weg kan helpen.

Magnified healing 

 

 

 

Je zult de recentste info over ons bedrijf hier vinden...

reiki

 

Informatie in die nuttig is voor je klanten hier in...

Magnified Healing
Reiki
Massages

massages

 

Deze tekst dient vervangen te worden door...

workshops

 

Je zult de recentste info over ons bedrijf hier vinden Je...

gallery/bfa986401e14e7f1ba1e44c278a2f35d_880x680

wat zijn de mogelijkheden?